Sunati acum:
0722 11 44 11

Transport

Transportul este GRATUIT pentru comenzi de ochelari mai mari de 500 ron, pentru localitatile ce se regasesc in reteaua FAN COURIER EXPRESS unde nu se platesc kilometri suplimentari (Peste 5500 de localitati) Aceasta retea o gasiti AICI . Pentru alte localitati se adauga si taxeaza kilometri exteriori care se aduna la costul de livrare 0.7 lei pe km plus tva.

Pentru comenzile de ochelari a caror valoare este mai mica de 500 Lei, se va percepe o taxa de maxim 30 Lei fara taxe de ramburs pentru localitatile ce se regasesc in reteaua FAN COURIER EXPRESS unde nu se platesc kilometri suplimentari (Peste 5500 de localitati)Aceasta retea o gasiti AICI . Pentru alte localitati se adauga si taxeaza kilometri exteriori care se aduna la costul de livrare.

Preturile vizibile pe site reprezinta preturi finale ale articolelor la care se adauga numai pretul transportului. Toate coletele sunt asigurate pânã la destinatie.  Nu se fac livrãri în afara României.

Termene de livrare:
 
Termenul de livrare este cuprins intre 1 si 2 zile lucratoare  efectuate prin FAN COURIER EXPRESS.(aceste termene sunt orientative )
Cand anumite articole nu sunt existente in stoc se va contactat clientul si se va stabili de comun acord data livrarii.
Livrarea produselor se poate face a  doua zi lucratoare daca se proceseaza comanda in timp util ca sa poata fi ridicata de curier.
Termenul de livrare se ia în considerare din momentul confirmãrii  comenzii la platile cu numerar sau, în cazul plãtii prin transfer bancar din momentul în care avem confirmarea cã plata fãcutã de client a intrat în contul companiei noastre.


Modalitãti de platã:
1.numerar in lei cãtre comisionarul care efectueazã livrarea, în momentul livrãrii produselor la sediul clientului
2.prin Ordin de Plata (Transfer bancar ) în contul nostru nr. RO26 BTRL 0460 1202 235219XX deschis la Banca Transilvania, agentia  Gorjului.
3.prin plata facturii proforme la orice ghiseu la Bancii Transilvania.


Plata prin banca va trebui efectuata in maxim cinci zile lucratoare - in caz contrar refuzam comanda considerand ca clientul nu o mai doreste.