Sunati acum:
0722 11 44 11

 Ce sunt ochelarii polarizanti ? Ce sunt lentilele polarizante ?

 Multe suprafete reflecta razele solare precum o oglinda (sticla, apa, zapada) amplificand intensitatea lumini. E necesar asadar sa se foloseasca o buna protectie pentru ochi importriva acestor oscilatii nedorite. Ochelarii cu lentile polarizante reprezinta solutia perfecta pentru acest tip de probleme . Lumina zilei circula in unde ce care oscileaza in toate directiile. Chiar si lumina polarizanta circula dar se misca in doua dimensiuni : orizontal si vertical. Lumina verticala ajunge la ochi permitand sa se vada culorile si contrastele in timp ce lumina orizontala distorsioneaza imaginea . Ochelarii cu lentile polarizante sunt unicii care blocheaza lumina polarizanta orizontala filtreaza si lasa sa treaca numai lumina ce poate fi absorbita de ochi. Mai mult acesti ochelari polarizanti prin tehnologia de ultima ora intensifica contrastele si inbunatatesc perceptia culorilor asigurand o relaxare a ochilor. 
Ani la rand ochelarii de soare polarizati au fost folositi de catre marinari si pescari pentru a reduce efectul de reflexie al apei . In ultimii ani calitatile acestor ochelari au fost descoperite de iubitorii sporturilor in aer liber , de catre soferi si de utilizatori in general. Activitatile unde se poate beneficia de calitatile acestor ochelari polarizati sunt sunt pe langa sporturile acvatice si  schiul , golful, ciclismul joggingul conducerea vehiculelor etc intrucat elimina reflexiile lumini. 

Prin utilizarea ochelarilor cu lentile polarizate se obtine o crestere a contrastului si eliminarea reflexelor deranjante astfel ca imaginile apar mai clare asigurand o relaxare a ochilor.  Atentie ! Lentilele polarizate pot cauza distorsiuni vizuale cand se privesc instrumentele cu afisaj digital sau prin unele viziere de casca moto.

Cum functioneaza ?

 Pentru condus auto :